Menu


Středa 26. 2. 2020
Hovězí s rýží a hráškem (A 9)
1.100g Svíčková na smetaně, houskové a karlovarské knedlíky (A 1, 3, 7, 9)88 Kč
2.300g Hrachová kaše s davelským žebírkem, okurek, chléb (A 1, 7)88 Kč
3. Kč
Čtvrtek 27. 2. 2020
Hovězí s celestýnskými nudlemi (A 1, 3, 7, 9)
1.100g Medailonky z panenky se zeleným hráškem a mascarpone, brambory vařené (A 1, 7)88 Kč
2.100g Rýnské hovězí filé, rýže dušená (A 1, 12)88 Kč
3. Kč
Pátek 28. 2. 2020
Fazolová (A 1)
1.115g Treska v celozrnné krustě, bramborová kaše, kompot (A 1, 4, 7)88 Kč
2.150g Maďarský vepřový perkelt s haluškami (A 1, 3, 7)88 Kč
3. Kč

Tisk týdenního jídelníčku od 24. 2. 2020

Tisk týdenního jídelníčku od 2. 3. 2020

Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich