Menu


Úterý 19. 2. 2019
1.Hrachová (A 1), 100g Anglický rostbif, brambory opékané, tatarská omáčka (A 1, 3, 7, 12)88 Kč
2.Hrachová (A 1), 150g Ďábelské maso, rýže dušená (A 1)88 Kč
3.0 Kč
Středa 20. 2. 2019
1.Drožďová (A 1, 3, 7, 9), 100g Kuřecí závitek plněný mozzarelou a sušenými rajčaty, zelenina, jasmínová rýže (A 1, 7)88 Kč
2.Drožďová (A 1, 3, 7, 9), 300g Čočka na kyselo se sázeným vejcem a uzeným masem, okurek, chléb (A 1, 3)88 Kč
3.0 Kč
Čtvrtek 21. 2. 2019
1.Hovězí s játrovou rýží a nudlemi (A 1, 3, 9), 100g Hovězí plátek na smetaně, karlovarské knedlíky (A 1, 3, 7, 9)88 Kč
2.Hovězí s játrovou rýží a nudlemi (A 1, 3, 9), 150g Záhorácký závitek plněný kysaným zelím, šťouchané brambory (A 1, 12)88 Kč
3.0 Kč
Pátek 22. 2. 2019
1.Franfurtská s párkem a brambory (A 1), 150g Nugety z lososa, bramborová kaše, kompot (A 1, 4, 5, 7)88 Kč
2.Franfurtská s párkem a brambory (A 1), 120g Grilované kuřecí prsíčko s tagliatelle a rajčatovou salsou (A 1, 3)88 Kč
3.0 Kč

Tisk týdenního jídelníčku od 18. 2. 2019

Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich