Školní stravování


Školní stravování v restauraci Bečva je určeno pro studenty a učitele Obchodní akademie,  Přerov, pro studenty Střední odborné školy živnostenské, Přerov a pro učitele ZŠ Boženy Němcové, Přerov.

Jídelní lístek

Datum Jídlo 1 Jídlo 2
Tisk týdenního jídelníčku od 18. 2. 2019
Pondělí
25. 2. 2019
Polévka: Čočková (A 1)
Hlavní chod: Špagety s vepřovým masem a rajčaty (A 1, 3, 7)
Ostatní: Vita nápoj
Polévka: Čočková (A 1)
Hlavní chod: Brokolice se sýrovou omáčkou, brambory vařené, rajčatový salát s cibulí (A 1, 7)
Ostatní: Vita nápoj
Úterý
26. 2. 2019
Polévka: Zeleninová (A 1, 7, 9)
Hlavní chod: Kuřecí stehno pečené, rýže dušená, kompot (A 1, 7)
Ostatní: Čaj
Polévka: Zeleninová (A 1, 7, 9)
Hlavní chod: 2ks Vejce vařená natvrdo, špenát dušený, brambory vařené (A 1, 3)
Ostatní: Čaj
Středa
27. 2. 2019
Polévka: Italská (A 1, 3)
Hlavní chod: Vepřový řízek brněnský, brambory maštěné máslem, červená řepa (A 1, 3, 7)
Ostatní: Sirupová šťáva
Polévka: Italská (A 1, 3)
Hlavní chod: Zeleninový kuskus sypaný parmazánem, červená řepa (A 1, 3)
Ostatní: Sirupová šťáva
Čtvrtek
28. 2. 2019
Polévka: Hovězí s písmenky (A 1, 3, 9)
Hlavní chod: Hovězí plátek na paprice, těstovinové přílohy (A 1, 3, 7)
Ostatní: Ovocný nápoj
Polévka: Hovězí s písmenky (A 1, 3, 9)
Hlavní chod: Kantonská rýže (A 1, 3)
Ostatní: Ovocný nápoj
Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich