Školní stravování


Školní stravování v restauraci Bečva je určeno pro studenty a učitele Obchodní akademie,  Přerov, pro studenty Střední odborné školy živnostenské, Přerov a pro učitele ZŠ Boženy Němcové, Přerov.

Jídelní lístek

Datum Jídlo 1 Jídlo 2
Pátek
22. 9. 2017
Polévka: Fazolová s párkem (A 1, 9)
Hlavní chod: Kuřecí prsíčka smažená v sýrovém těstíčku, brambory vařené, kompot (A 1, 3, 7)
Ostatní: Čaj, ovoce
Polévka: Fazolová s párkem (A 1, 9)
Hlavní chod: Rýžový nákyp se švestkami (A 3, 7)
Ostatní: Čaj, ovoce
Tisk týdenního jídelníčku od 18. 9. 2017
Pondělí
25. 9. 2017
Polévka: Z jarní zeleniny (A 1, 7, 9)
Hlavní chod: Vepřové maso dušené na kmíně, těstovinové přílohy, okurkový salát (A 1, 3)
Ostatní: Vita nápoj
Polévka: Z jarní zeleniny (A 1, 7, 9)
Hlavní chod: Hrachová kaše s cibulkou, vařená klobása, chléb, okurek ster. (A 1, 7)
Ostatní: Vita nápoj
Úterý
26. 9. 2017
Polévka: Hovězí s tarhoňou (A 1, 3, 9)
Hlavní chod: Svíčková na smetaně, houskové knedlíky (A 1, 3, 7, 9)
Ostatní: Sirupová šťáva, ovoce
Polévka: Hovězí s tarhoňou (A 1, 3, 9)
Hlavní chod: Bramborové šišky s máslem a mákem (A 1, 3, 7)
Ostatní: Milky shake, ovoce
Středa
27. 9. 2017
Polévka: Kapustová (A 1)
Hlavní chod: Aljašská treska smažená, brambory maštěné máslem, kompot (A 1, 3, 4, 7)
Ostatní: Čaj
Polévka: Kapustová (A 1)
Hlavní chod: Kung pao z kuřecího masa, rýže dušená (A 5, 12)
Ostatní: Čaj
Tisk týdenního jídelníčku od 25. 9. 2017
Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich