Školní stravování


Školní stravování v restauraci Bečva je určeno pro studenty a učitele Obchodní akademie, Přerov a pro učitele ZŠ Boženy Němcové, Přerov.

Jídelní lístek

Pondělí 19. 4. 2021
Zeleninová (A 1, 7, 9)
1.Hermelín smažený, brambory vařené, tatarská omáčka (A 1, 3, 7, 10, 12), Čaj
Úterý 20. 4. 2021
Hrstková (A 1, 7)
1.Kuřecí závitek plněný nivou a anglickou slaninou, rýže dušená, okurkový salát (A 1, 7), Ovocný nápoj
Středa 21. 4. 2021
Bramborová (A 1, 9)
1.Hovězí pečeně po orientálsku s bulgurem (A 1, 9, 12), Ovocný nápoj
Čtvrtek 22. 4. 2021
Hovězí s kapáním (A 1, 3, 7, 9)
1.Vepřové výpečky, špenát dušený, bramborové knedlíky (A 1, 3, 7), Čaj
Pátek 23. 4. 2021
Dršťková (A 1)
1.Zapečené palačinky s tvarohem (A 1, 3, 7, 12), Čaj

Tisk týdenního jídelníčku od 19. 4. 2021

Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich