Školní stravování


Školní stravování v restauraci Bečva je určeno pro studenty a učitele Obchodní akademie,  Přerov, pro studenty Střední odborné školy živnostenské, Přerov a pro učitele ZŠ Boženy Němcové, Přerov.

Jídelní lístek

Úterý 29. 9. 2020
Fazolová (A 1)
1.Treska v celozrnné krustě, bramborová kaše, kompot (A 1, 4, 7), Ovocný nápoj
2.Gnocchi s kuřecím masem a nivou (A 1, 7), Ovocný nápoj
Středa 30. 9. 2020
Hovězí s drožďovým kapáním a nudlemi (A 1, 3, 9)
1.Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskové knedlíky (A 1, 3, 7), Čaj
2.Bramborový guláš s uzeninou, chléb (A 1, 7), Čaj
Čtvrtek 1. 10. 2020
Drůbeží krém se zeleninou (A 1, 7, 9)
1.Plovdivské maso s kuskusem (A 1), Vita nápoj
2.Tarhoňa s brokolicí a sušenými rajčaty (A 1, 3, 9), Vita nápoj
Pátek 2. 10. 2020
Ruský boršč (A 1, 7, 9)
1.Smažený sekaný řízek se sýrem, brambory vařené, okurkový salát (A 1, 3, 7), Čaj
2.Bramborové šišky s máslem a mákem (A 1, 3, 7), Čaj

Tisk týdenního jídelníčku od 28. 9. 2020

Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich