Školní jídelna


Jídelní lístek

Datum Jídlo 1 Jídlo 2
Úterý
23. 4. 2019
Polévka: Hnědá s praženou krupicí (A 1, 7, 9)
Hlavní chod: Hermelín smažený, brambory vařené, tatarská omáčka (A 1, 3, 7, 10, 12)
Ostatní: Čaj
Středa
24. 4. 2019
Polévka: Hovězí s kapaním (A 1, 3, 7, 9)
Hlavní chod: Hovězí guláš, houskové knedlíky (A 1, 3, 7)
Ostatní: Čaj
Polévka: Hovězí s kapaním (A 1, 3, 7, 9)
Hlavní chod: Kapustové karbanátky, brambory maštěné máslem, okurkový salát (A 1, 3, 7)
Ostatní: Čaj
Čtvrtek
25. 4. 2019
Polévka: Drožďová (A 1, 3, 7, 9)
Hlavní chod: Bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulkou, zelí kysané (A 1, 3, 7, 12)
Ostatní: Multivitamín
Polévka: Drožďová (A 1, 3, 7, 9)
Hlavní chod: Těstovinový salát s tuňákem (A 1, 3, 4)
Ostatní: Multivitamín
Pátek
26. 4. 2019
Polévka: Hrachová (A 1)
Hlavní chod: Špíz z kuřecího masa s anglickou slaninou a paprikou, brambory šťouchané, kompot (A 1)
Ostatní: Multivitamín
Polévka: Hrachová (A 1)
Hlavní chod: Bavorská vdolečky (A 1, 3, 7)
Ostatní: Multivitamín
Tisk týdenního jídelníčku od 22. 4. 2019
Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich