Gastro Kroměříž 2019

Marie Fabigová 19. 3. 2019

V pátek 15. března 2019 se Nikola Popelová (učební obor Cukrář) a Jakub Zavadil (učební obor Kuchař) zúčastnili soutěže Gastro Kroměříž 2019.

Jakub připravil v čase 45 minut kuřecí prsa jako steak s masovou kroketou, zeleninovým pyré, smetanovou kaší a jarní zeleninou. Povinně připravoval kuřecí, které zpracoval dvěma technologickými úpravami, a použil dvě přílohy, jednu těžkou a jednu lehkou. Za pěknou práci získal stříbrný diplom.

Nikola měla za úkol připravit 6 ks cupcakes na téma SVĚT KOLEM NÁS. Vybrala si s příchutí jedlých kaštanů, doplněné malinovým glazé, zeleným ořechem a krémem z mascarpone. Nikola získala diplom za účast.

Porota se skládala z předních komisařů AKC ČR.

Děkuji za přípravu na soutěž a vzornou reprezentaci školy .