Dne 4. června 2025 se studenti zúčastnili exkurze do restaurace LOBSTER v Olomouci, která byla spojena s odborným kurzem na téma Netradiční snoubení surovin a organizace restaurace. Během exkurze měli studenti možnost nahlédnout do zákulisí provozu restaurace, seznámit se s moderními technikami přípravy pokrmů a dozvědět se více o efektivní organizaci restaurace. Kurz vedl zkušený odborník Tomáš Juřík, který studentům předal cenné poznatky a praktické dovednosti.

Jedním z hlavních bodů programu bylo představení netradičních kombinací surovin, které mohou obohatit gastronomický zážitek. Studenti si mohli shlédnout různé techniky a postupy, které jim umožní kreativně přistupovat k přípravě pokrmů. Celá akce byla velmi přínosná a inspirativní, a studenti odcházeli s novými znalostmi a zkušenostmi, které jistě využijí ve své budoucí kariéře.


