Menu


Čtvrtek 6. 8. 2020
Zeleninový vývar s kapáním (A 1, 3, 7, 9)
1.100g Hanácká roštěná s klobásou, slaninou a křenem,zelenina, smaž. bramborové hranolky (A 1)88 Kč
2.300g Lasagne s kuřecím masem, zelenina (A 1, 3, 7)88 Kč
Pátek 7. 8. 2020
Hrstková (A 1, 7)
1.150g Smaž.kuřecí kapsa plněná angl.slaninou a hermelínem, zelenina, brambory vařené88 Kč
2.330g Buchty plněné povidly (A 1, 3, 7, 12), Nápoj88 Kč

Tisk týdenního jídelníčku od 3. 8. 2020

Pondělí 10. 8. 2020
Čočková (A 1)
1.100g Medailonky z vepřové panenky s rokfórovu omáčkou, americké brambory (A 7)88 Kč
2.300g Těstovinový salát se šunkou a sýrem s jogurtovou zálivkou (A 1, 3, 7)88 Kč
Úterý 11. 8. 2020
Z fazolových lusků na kyselo (A 1, 7)
1.150g Kuřecí řízek Pašerák, zelenina, brambory vařené (A 1, 7)88 Kč
2.300g Rizoto se žampiony, pórkem a sušenými rajčaty sypané parmazánem, okurkový salát (A 7)88 Kč
Středa 12. 8. 2020
Houbová bílá (A 1, 7)
1.100g Hovězí plátek na slanině, špecle, okurek (A 1, 3)88 Kč
2.150g Kuřecí prsíčka přírodní, zelenina dušená na másle, brambory vařené (A 1, 7)88 Kč
Čtvrtek 13. 8. 2020
Hráškový krém (A 1, 7)
1.150g Čevapčiči s hořčicí a cibulí, brambory vařené (A 1, 10)88 Kč
2.100g Hukvaldský vepřový závitek, kuskus, rajčatový salát s cibulí (A 1, 3)88 Kč
Pátek 14. 8. 2020
Slepičí s nudlemi (A 1, 3, 9)
1.100g Vepřový řízek Ondráš s jemným zelným salátem (A 1, 3, 7, 9)88 Kč
2.300g Zeleninový salát se sýrem a olivami, pečivo (A 1, 3, 7)88 Kč

Tisk týdenního jídelníčku od 10. 8. 2020

Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich