Menu


Úterý 21. 5. 2019
Zeleninová se strouháním (A 1, 3, 7, 9)
1.250g Kuřecí prsíčka supreme na šalvěji s grilovaným kávovým celerem, brambory vařené (A 1, 7, 9), Nápoj110 Kč
2.100g Steak z vepřového karé se salátem Tabouleh (A 1)88 Kč
3.2ks Vejce vařená natvrdo, fazolové lusky na kyselo, brambory vařené (A 1, 3, 7), 50g Kobliha (A 1, 3, 7)88 Kč
Středa 22. 5. 2019
Uzená s kroupami (A 1, 9)
1.100g Jelení kýta se šípkovou omáčkou, špekové knedlíky (A 1, 3, 7, 9, 12), Nápoj105 Kč
2.100g Gnocchi s kuřecím masem a zahradními bylinkami (A 1, 7)88 Kč
3.100g Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek (A 1, 3, 7)88 Kč
Čtvrtek 23. 5. 2019
Hovězí s kapáním (A 1, 3, 7, 9)
1.150g Anglický rostbif, brambory opékané, tatarská omáčka (A 1, 3, 7, 10, 12), Nápoj105 Kč
2.150g Vepřová krkovička pečená, špenát dušený, bramborové knedlíky (A 1, 3, 7)88 Kč
3.350g Zeleninový kuskus sypaný parmazánem, zelný salát s jablky (A 1, 7, 9)88 Kč
Pátek 24. 5. 2019
Kulajda (A 1, 3, 7)
1.390g Bramborák plněný kysaným zelím a uzeným masem (A 1, 3, 7, 12)88 Kč
2.150g Hovězí maso po makedonsku, brambory vařené (A 1, 12)88 Kč
3.400g Kynuté knedlíky s jahodami (A 1, 3, 7), Nápoj88 Kč

Tisk týdenního jídelníčku od 20. 5. 2019

Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich