Školní stravování


Školní stravování v restauraci Bečva je určeno pro studenty a učitele Obchodní akademie,  Přerov, pro studenty Střední odborné školy živnostenské, Přerov a pro učitele ZŠ Boženy Němcové, Přerov.

Jídelní lístek

Datum Jídlo 1 Jídlo 2
Úterý
21. 5. 2019
Polévka: Zeleninová se strouháním (A 1, 3, 7, 9)
Hlavní chod: Steak z vepřového karé se salátem Tabouleh (A 1)
Ostatní: Čaj
Polévka: Zeleninová se strouháním (A 1, 3, 7, 9)
Hlavní chod: 2ks Vejce vařená natvrdo, fazolové lusky na kyselo, brambory vařené (A 1, 3, 7)
Ostatní: Čaj
Středa
22. 5. 2019
Polévka: Uzená s kroupami (A 1, 9)
Hlavní chod: Gnocchi s kuřecím masem a zahradními bylinkami (A 1, 7)
Ostatní: Sirupová šťáva
Polévka: Uzená s kroupami (A 1, 9)
Hlavní chod: Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek ster. (A 1, 3, 7)
Ostatní: Sirupová šťáva
Čtvrtek
23. 5. 2019
Polévka: Hovězí s kapáním (A 1, 3, 7, 9)
Hlavní chod: Vepřová krkovička pečená, špenát dušený, bramborové knedlíky (A 1, 3, 7)
Ostatní: Vita nápoj
Polévka: Hovězí s kapáním (A 1, 3, 7, 9)
Hlavní chod: Zeleninový kuskus sypaný parmazánem, zelný salát s jablky (A 1, 7, 9)
Ostatní: Vita nápoj
Pátek
24. 5. 2019
Polévka: Kulajda (A 1, 3, 7)
Hlavní chod: Hovězí maso po makedonsku, brambory vařené (A 1, 12)
Ostatní: Čaj
Polévka: Kulajda (A 1, 3, 7)
Hlavní chod: Rýžový nákyp se švestkami (A 3, 7)
Ostatní: Čaj
Tisk týdenního jídelníčku od 20. 5. 2019
Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich