Školní stravování


Školní stravování v restauraci Bečva je určeno pro studenty a učitele Obchodní akademie, Přerov a pro učitele ZŠ Boženy Němcové, Přerov.

Jídelní lístek

Úterý 26. 10. 2021
Frankfurtská (A 1, 7)
1.Kuřecí prsíčka zapečená se šunkou a sýrem, zelenina, brambory vařené (A 1, 7), Ovocný nápoj
2.Marocký kuskus se zeleninou a mátovým pestem a parmazánem (A 1, 7), Ovocný nápoj

Tisk týdenního jídelníčku od 25. 10. 2021

Pondělí 1. 11. 2021
Celerová (A 1, 7, 9)
1.Vepřová pečeně, rizoto s cizrnou a bylinkami, okurek ster. (A 1, 3), Ovocný nápoj
2.2 ks Vejce vařená natvrdo, fazolové lusky na kyselo, brambory vařené (A 1, 3, 7), Ovocný nápoj
Úterý 2. 11. 2021
Hovězí s těstovinami (A 1, 3, 9)
1.Hovězí guláš, houskové knedlíky (A 1, 3, 7), Čaj
2.Zapečený květák s vepřovým masem, brambory vařené (A 1, 3, 7), Čaj
Středa 3. 11. 2021
Zelná s klobásou (A 1, 7, 12)
1.Luhačovický špaček z mletého masa, bramborová kaše, mrkvový salát s pomerančem (A 1, 3, 10), Ovocný nápoj
2.Kantonské sójové maso, rýže dušená (A 1, 5, 6, 7, 8, 9), Ovocný nápoj
Čtvrtek 4. 11. 2021
Hovězí se šunkovým svítkem (A 1, 3, 9)
1.Čočka na kyselo s uzeným masem, okurek ster. (A 1, 7), Moučník, čaj (A 1, 3, 7)
2.Penne s kuřecím masem a listovým špenátem (A 1, 3, 7), Moučník, čaj (A 1, 3, 7)
Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich