Školní stravování


Školní stravování v restauraci Bečva je určeno pro studenty a učitele Obchodní akademie,  Přerov, pro studenty Střední odborné školy živnostenské, Přerov a pro učitele ZŠ Boženy Němcové, Přerov.

Jídelní lístek

Datum Jídlo 1 Jídlo 2
Středa
17. 1. 2018
Polévka: Houbová z hlívy ústřičné (A 1)
Hlavní chod: Hovězí plátek na pepři, těstovinové přílohy, okurkový salát (A 1, 3)
Ostatní: Sirupová šťáva
Polévka: Houbová z hlívy ústřičné (A 1)
Hlavní chod: Gnocchi s kuřecím masem a nivou (A 1, 7)
Ostatní: Sirupová šťáva
Čtvrtek
18. 1. 2018
Polévka: Hovězí vývar s mušličkami (A 1, 3, 9)
Hlavní chod: Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky (A 1, 3, 7, 9, 10)
Ostatní: Ovocný nápoj
Polévka: Hovězí vývar s mušličkami (A 1, 3, 9)
Hlavní chod: Kapusta s květákem zapečená s rajčaty a sýrem, brambory mašť. máslem (A 3, 7)
Ostatní: Ovocný nápoj
Pátek
19. 1. 2018
Polévka: Selská (A 1, 3, 7)
Hlavní chod: Hovězí maso po makedonsku, rýže dušená (A 1, 9, 12)
Ostatní: Čaj
Polévka: Selská (A 1, 3, 7)
Hlavní chod: Zeleninové medailonky, bramborová kaše, kompot (A 1, 7, 9)
Ostatní: Čaj
Tisk týdenního jídelníčku od 15. 1. 2018
Tisk týdenního jídelníčku od 22. 1. 2018
Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich