Školní stravování


Školní stravování v restauraci Bečva je určeno pro studenty a učitele Obchodní akademie,  Přerov, pro studenty Střední odborné školy živnostenské, Přerov a pro učitele ZŠ Boženy Němcové, Přerov.

Jídelní lístek

Datum Jídlo 1 Jídlo 2
Úterý
19. 3. 2019
Polévka: Hovězí vývar s bulgurem (A 1, 3, 9)
Hlavní chod: Plněný paprikový lusk, houskové knedlíky (A 1, 3, 7, 9)
Ostatní: Čaj
Polévka: Hovězí vývar s bulgurem (A 1, 3, 9)
Hlavní chod: Zapečený květák se šunkou a sýrem, brambory vařené (A 1, 3, 7)
Ostatní: Čaj
Středa
20. 3. 2019
Polévka: Uzená s pohankou (A 9)
Hlavní chod: Ďábelská kuřecí směs, rýže dušená (A 1)
Ostatní: Sirupová šťáva
Polévka: Uzená s pohankou (A 9)
Hlavní chod: Vejce vařené natvrdo, uzené maso, čočka na kyselo, okurek ster., chléb (A 1, 3, 7)
Ostatní: Sirupová šťáva
Čtvrtek
21. 3. 2019
Polévka: Zeleninová jemná (A 1, 7, 9)
Hlavní chod: Vepřová pečeně, špenát dušený, bramborové knedlíky (A 1, 3, 7)
Ostatní: Ovocný nápoj
Polévka: Zeleninová jemná (A 1, 7, 9)
Hlavní chod: Zapečené brambory s nivou, salát z kysaného zelí (A 3, 7, 12)
Ostatní: Ovocný nápoj
Pátek
22. 3. 2019
Polévka: Houbová z hlívy ústřičné (A 1)
Hlavní chod: Treska obalená v celozrnné krustě, bramborová kaše, kompot (A 1, 3, 4, 7)
Ostatní: Čaj
Polévka: Houbová z hlívy ústřičné (A 1)
Hlavní chod: Jáhlový nákyp se sušeným ovocem (A 1, 3, 7, 12)
Ostatní: Čaj
Tisk týdenního jídelníčku od 18. 3. 2019
Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich