Školní stravování


Školní stravování v restauraci Bečva je určeno pro studenty a učitele Obchodní akademie, Přerov a pro učitele ZŠ Boženy Němcové, Přerov.

Jídelní lístek

Pondělí 29. 5. 2023
Zeleninová se sójou (A 1, 6, 7, 9)
1.Italský guláš (Zbruf), těstovinové přílohy (A 1, 3, 7), Čaj
2.Tofu salát s pohankou (A 6, 11), Čaj
Úterý 30. 5. 2023
Hovězí s krupicí a vejcem (A 1, 3, 9)
1.Kuřecí prsíčko zapečené se šunkou a sýrem, brambory vařené, zelný salát (A 1, 3, 7), Vita nápoj
2.Paprika plněná rýži, červenou řepou, zelný salát (A 3, 7), Vita nápoj
Středa 31. 5. 2023
Slepičí s masem a jáhlami (A 1, 3, 6, 7, 9)
1.Chilli con carne z vepřové plece, chléb (A 1, 3), Čaj
2.Oregánové špagety se šunkou a sýrem (A 1, 3, 7), Čaj
Čtvrtek 1. 6. 2023
Zelná (A 1, 7, 12)
1.Šunkové flíčky zapečené, okurek st. (A 1, 3, 7), Vita nápoj
2.Pečené krůtí prsíčko na celerovém salátku (A 1, 7, 9), Vita nápoj
Pátek 2. 6. 2023
Špenátová (A 1, 3, 7, 9)
1.Kuřecí prsíčka smažená, bramborový salát rakouský (A 1, 3, 9), Sirupová šťáva

Tisk týdenního jídelníčku od 29. 5. 2023

Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich