Školní stravování


Školní stravování v restauraci Bečva je určeno pro studenty a učitele Obchodní akademie,  Přerov, pro studenty Střední odborné školy živnostenské, Přerov a pro učitele ZŠ Boženy Němcové, Přerov.

Jídelní lístek

Úterý 18. 2. 2020
Pórková s ovesnými vločkami (A 7)
1.Uzené kuřecí stehno, bramborová kaše, kompot (A 1, 7), Ovocný nápoj
2.Restovaný bulgur s fazolemi, hlívou ústřičnou a kapiemi (A 1), Ovocný nápoj
Středa 19. 2. 2020
Hovězí s nudlemi (A 1, 3, 9)
1.Debrecínský guláš, karlovarské knedlíky (A 1, 3, 7), Sirupová šťáva
2.Oregánové špagety se šunkou a sýrem (A 1, 3, 7), Sirupová šťáva
Čtvrtek 20. 2. 2020
Zeleninová (A 1, 7, 9)
1.Ďábelská kuřecí směs s jasmínovou rýží (A 1), Ovocný nápoj
2.Kapustové karbanátky, brambory maštěné máslem, okurkový salát (A 1, 3, 7), Ovocný nápoj
Pátek 21. 2. 2020
Frankfurtská (A 1, 7)
1.Hovězí roláda pečená, brambory vařené, rajčatový salát s cibulí (A 1, 3, 7), Ovoce, čaj
2.Jáhlový nákyp s ovocem (A 1, 3, 7, 12), Ovoce, čaj

Tisk týdenního jídelníčku od 17. 2. 2020

Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich