Školní jídelna


Jídelní lístek

Datum Jídlo 1 Jídlo 2
Pondělí
19. 11. 2018
Polévka: Špenátová (A 1, 3, 7, 9)
Hlavní chod: Pašerácký vepřový řízek, zelenina, brambory vařené (A 1, 7)
Ostatní: Multivitamín
Polévka: Špenátová (A 1, 3, 7, 9)
Hlavní chod: Špagety s hovězím masem a rajčaty sypané sýrem (A 1, 3, 7)
Ostatní: Multivitamín
Úterý
20. 11. 2018
Polévka: Hovězí vývar s mušličkami (A 1, 3, 9)
Hlavní chod: Azu po tatarsku, těstovinové přílohy (A 1, 3)
Ostatní: Čaj
Polévka: Hovězí vývar s mušličkami (A 1, 3, 9)
Hlavní chod: 2ks Vejce vařené natvrdo, koprová omáčka, brambory vařené (A 1, 3, 7)
Ostatní: Čaj
Středa
21. 11. 2018
Polévka: Slepičí krémová (A 1, 7, 9)
Hlavní chod: Vepřová pečeně, rizoto s cizrnou a bylinkami, okurek (A 1, 3)
Ostatní: Čaj
Polévka: Slepičí krémová (A 1, 7, 9)
Hlavní chod: Jablková žemlovka s tvarohem (A 1, 3, 7, 12)
Ostatní: Čaj
Čtvrtek
22. 11. 2018
Polévka: Rajčatová s těstovinovou rýží (A 1, 3)
Hlavní chod: Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurkový salát (A 1, 3, 7)
Ostatní: Multivitamín
Polévka: Rajčatová s těstovinovou rýží (A 1, 3)
Hlavní chod: Vepřová játra na cibulce, rýže dušená, okurkový salát (A 1)
Ostatní: Multivitamín
Pátek
23. 11. 2018
Polévka: Hrstková (A 1, 7)
Hlavní chod: Vepřový závitek hukvaldský, rýže dušená, červená řepa (náplň - žampiony, slanina, vejce) (A 1, 3, 9)
Ostatní: Čaj
Polévka: Hrstková (A 1, 7)
Hlavní chod: Bramborový guláš s uzeninou, chléb (A 1, 7)
Ostatní: Čaj
Tisk týdenního jídelníčku od 19. 11. 2018
Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich