Školní jídelna


Jídelní lístek

Úterý 18. 2. 2020
Pórková s ovesnými vločkami (A 7)
1.Uzené kuřecí stehno, bramborová kaše, kompot (A 1, 7), Multivitamín
2.Restovaný bulgur s fazolemi, hlívou ústřičnou a kapiemi (A 1), Multivitamín
Středa 19. 2. 2020
Hovězí s nudlemi (A 1, 3, 9)
1.Debrecínský guláš, karlovarské knedlíky (A 1, 3, 7), Čaj
2.Oregánové špagety se šunkou a sýrem (A 1, 3, 7), Čaj
Čtvrtek 20. 2. 2020
Zeleninová (A 1, 7, 9)
1.Ďábelská kuřecí směs s jasmínovou rýží (A 1), Multivitamín
2.Kapustové karbanátky, brambory maštěné máslem, okurkový salát (A 1, 3, 7), Multivitamín
Pátek 21. 2. 2020
Frankfurtská (A 1, 7)
1.Hovězí roláda pečená, brambory vařené, rajčatový salát s cibulí (A 1, 3, 7), Ovoce, čaj
2.Jáhlový nákyp s ovocem (A 1, 3, 7, 12), Ovoce, čaj

Tisk týdenního jídelníčku od 17. 2. 2020

Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich