Školní jídelna


Jídelní lístek

Datum Jídlo 1 Jídlo 2
Úterý
19. 11. 2019
Polévka: Česneková s kroupami (A 1, 9)
Hlavní chod: Kuřecí prsíčka přírodní, míchaná zelenina na másle, brambory vařené (A 1, 7)
Ostatní: Multivitamín
Polévka: Česneková s kroupami (A 1, 9)
Hlavní chod: Špagety se šunkou a sýrovou omáčkou (A 1, 3, 7)
Ostatní: Multivitamín
Středa
20. 11. 2019
Polévka: Kmínová s vejcem (A 1, 3)
Hlavní chod: Hovězí pečeně po orientálsku, rýže dušená (A 1, 9, 12)
Ostatní: Multivitamín
Polévka: Kmínová s vejcem (A 1, 3)
Hlavní chod: Kapusta s květákem zapečená s rajčaty, brambory vařené (A 3, 7)
Ostatní: Multivitamín
Čtvrtek
21. 11. 2019
Polévka: Slepičí se zeleninou a jáhlami (A 1, 3, 9)
Hlavní chod: Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky (A 1, 3, 7, 9, 10)
Ostatní: Čaj
Polévka: Slepičí se zeleninou a jáhlami (A 1, 3, 9)
Hlavní chod: Jemný sýrový nákyp, bramborová kaše, kompot (A 1, 3, 7)
Ostatní: Čaj
Pátek
22. 11. 2019
Polévka: Kulajda (A 1, 3, 7)
Hlavní chod: Smažený sekaný řízek se sýrem, brambory maštěné máslem, okurek (A 1, 3, 7)
Ostatní: Čaj
Polévka: Kulajda (A 1, 3, 7)
Hlavní chod: Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek (A 1, 3, 7)
Ostatní: Čaj
Tisk týdenního jídelníčku od 18. 11. 2019
Seznam alergenů (dle směrnice 1169/2011 EU):

1 - Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 - Korýši a výrobky z nich, 3 - Vejce a výrobky z nich, 4 - Ryby a výrobky z nich, 5 - Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - Sójové boby a výrobky z nich, 7 - Mléko a výrobky z něj, 8 - Skořápkové plody (všechny druhy ořechů) a výrobky z nich, 9 - Celer a výrobky z něj, 10 - Hořčice a výrobky z ní, 11 - Sezamová semena a výrobky z nich, 12 - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, 13 - Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich