Karneval na Bečvě

Martin Kovář 12. 2. 2013

foto-24Přerovská restaurace Bečva, součást Střední školy gastronomie a služeb, Přerov, Šířava 7, se v pátek 8. 2. 2013 zaplnila pohádkovými postavami – přišlo několik princezen a víl, objevil se rytíř, mušketýr, vodník anebo kuřátko a sněhuláček a mnoho dalších. V prostorách restaurace proběhl karneval pro víc než 40 dětí všech věkových kategorií.

Malí všetečkové běhali, skákali, tancovali, zaujalo je i losování vstupenek – ale nikdo nesmutnil, každá byla výherní a dáreček si odnesl každý. Součástí programu byla ukázka přípravy foto-23míchaného nápoje pro děti pomocí létajících lahví talentovaného žáka 1. ročníku oboru Hotelnictví Jana Koplíka.

Organizátoři připravili i drobné soutěže jako například „Tref se nakreslenému šaškovi míčkem do pusy“ nebo „Kdo nám to pořád bere židle?“ apod. Rodiče by možná uvítali soutěž „Bezpečně se schovej a za tři hodiny se v pořádku vrať“, ale ta v programu nebyla. A tak určitý dohled byl nutný, ale přesto si myslím, že se děti zabavily a rodiče ocenili zdařilé odpoledne v příjemném a vlídném prostředí.